Andreas közel 2000 fellépést tudhat a háta mögött, a Kairói Operaháztól az exkluzív fogadásokon, VIP-partikon és a pubokon keresztül egészen a nagyszínpados road showkig. Virtuóz gitárjátéka és előadásmódja ámulatba ejt mindenkit, tradicionális flamenco gitártechnikával játszik, már Paco de Lucia egyik tanítványa, Manuel Delgado is elismerően nyilatkozott róla közös koncertjük után.

A világzenei különdíjas gitárvirtuóz első önálló nagylemeze, Spanyol húrokon címmel 2006-ban jelent meg Magyarországon, melyen Santanától Paco de Luciáig mutatja be a gitár különlegességét. A 2007-es, Ave Maria - Etno karácsony című albuma már a második saját albuma Magyarországon.

A 2007-es esztendő számos nagy dolgot hozott a zenész életében. Guinness-rekorder lett, hazánk ugyanis a Balatonfüredi Gitárfesztivál keretében megdöntötte a japánok csúcsát, a"világ leghosszabb koncertjét", ráadásul az utolsó fél órát Andreas zárta egy saját kompozícióval. Szerepelt a Papp László Sportarénában, ahol a nézők egy ősbemutatónak lehettek szemtanúi: míg Andreas élőben játszott, addig a világbajnoki bronzérmes tornász, Gál Róbert lovon és talajon bemutatózott. A gitárvirtuóz nyithatta meg a teniszező világsztár, Martina Navratilova partiját, akit olyan nagy örömmel töltött el zenéje, hogy még CD-jét is magával vitte Amerikába.

Andreas - az Omar Bashir trió tagjaként - Omar Bashirral, a Lant hercegével már bekoncertezte a fél világot, így Bejrútban, Marokkóban és Egyiptomban is járt (Kairói Operaház, Alexandriai könyvtár), öt fellépésük volt a Vigadóban, ahol nem kisebb nevek csatlakoztak hozzájuk, mint Szakcsi-Lakatos Béla, Horváth Kornél, Lantos Zoltán és Szalai Péter. 2006-ban a trió többek között két spanyol zenésszel kiegészülve - Manuel Delgado, Manchor - a Senki földjén koncertsorozat részeként a Művészetek Palotájának Nemzeti Hangversenytermében adott koncertet. A triónak eddig két nagylemeze jelent meg: 2000-ben az Al Andaluz című Párizsban - amely világzenei különdíjat kapott -, 2005-ben pedig a Latin oud című Bejrútban.

A külföldi turnék során rendszeres szereplői a külföldi médiának, így például 2004-ben és 2006-ban Bejrútban egy-egy másfél órás stúdiókoncert került forgatásra a Rotana művészeti televízióban.
A zenész több hazai CD-n is vendégszerepelt már, négy évvel ezelőtt is jelent már meg nagylemeze Magyarországon Sevilla.hu címmel, melyen a Sevilla.hu gitárduó saját szerzeményei hallhatók.

A művész évekig együtt dolgozott hazánk egyik legnevesebb flamenco táncosnőjével, Lippai Andreával is, akivel közösen szintén rendszeres előadásai voltak országszerte és külföldön. (pl. Ausztria- Goya-kiállítás megnyitója, BudaFest nyári fesztivál a Hilton Dominikánus udvarán, Nemzeti Táncszínház).

Andreas már zeneszerzőként, zenei rendezőként is előlépett hazánkban - készített több televíziós műsorhoz főcímzenét, filmekhez háttérzenét (Magyarország DVD), és egy táncoktató DVD zenei anyagát is rendezte, komponálta.

Kiemelt fellépések:
Magyarország:
Művészetek Palotája Nemzeti Hangversenyterem (2006), Vigadó - iraki segélykoncert (2003), Esztergomi Gitárfesztivál díszvendége (2001), Gabriela Sabatini parfümbemutatója (2000), Budafest - Hilton Dominikánus udvar (2004), Operaház (2000), Nemzeti Táncszínház (2002-2004), Europass Tánc díjátadó-gála (2004)
Külföld:
Kairói Operaház (2004), Alexandriai Könyvtár (2004), Goya Kiállítás megnyitója-Ausztria (2003), France Institute - Marokkó (2003), Libanon - koncertkörút (2002-2006)

Megjelent lemezek:
Külföld: 2000. Párizs - Al Andaluz, 2005. Bejrút - Latin oud, 2006. Németország - On spanish strings
Magyarország: 2001. Latin szenvedély, 2003.Sevilla.hu, 2006. Spanyol húrokon

Díjak:
2003. Világzenei különdíj (Al Andaluz)

Televíziós referencia:
Külföld: Rotana TV (Bejrút, 2003-2006), további tévészereplések: Egyiptom, Marokkó, Mezzo, Sat1
Magyar: (1998-2006) M1, Duna TV, RTL Klub, Tv2, Hálózat, ATV, Bp TV

Közös koncertek:
Omar Bashir - Lant hercege, Manuel Delgado, Szakcsi-Lakatos Béla, Horváth Kornél, Lippai Andrea - táncművész

Szakmai múlt:
Andreas, több mint 2000 fellépést tudhat a háta mögött (komoly és könnyű), több lemezt készített mint zenész, zenei rendező, zeneszerző, külföldön és Magyarországon. Készített reklámzenét, főcím-zenét, 2002-2004 Lippai Andrea táncművész szólógitárosa és zenei rendezője, 1998 óta Omar Bashir trió tagja

Műfajok:
Világzene, latinzene, flamenco, jazz, könnyűzene

Zenekarok:

Omar Bashir Művésztrió

A trió arab-flamenco-török és más népek zenéit ötvözi Omar Bashir (iraki lantművész) vezetésével. Főleg külföldön koncerteznek, de Magyarországon is hallhatóak néha. Igazi kuriózum és csemege mind a meditatív, mind a virtuóz zenét szeretők részére.
A zenekar tagjai: Omar Bashir, Petz Bálint, Andreas

Andreas szóló

Pörgős latinos-flamencos-jazz-es gitárzene ütőhangszerek kíséretével (Tar Gergő). Megrendelhető egészen az aláfestőzenétől a koncertig. Repertoár: latin és jazz standard-ek (Paco de Lucia, Gipsy Kings, Santana...)

Dolce Vita Latin Trió

Világslágereket és latin slágereket játszó zenekar Andreas vezetésével. Nagyon közkedveltek rendezvényeken, partikon, pubokban. Referenciák: Magyar Szóvivők Bálja, Nemzeti Sporthivatal rendezvényei, Szolnoki Rotary-club...
Tagjai: Erdélyi Csilla (Sheela) - ének, Tar Gergely - ütőhangszerek, Andreas - gitár.

Sheela és Andreas

Egy éve alakult formáció. A Dolce Vita Latin Trió gyermeke. Egy popzenei produkció, amelynek első maxi lemeze 2005 őszén készült el. A produkció igényes popzene egy gyönyörű énekhanggal és spanyolos gitárjátékkal. Referenciák: Pannon GSM Roadshow és Országos Bűnmegelőzési Kht drogmegelőzési kampányának nyitódala (Szabadon élj)

A produkciók megrendelhetők az elérhetőség menüpont alatti e-mail-címeken.